ANAMUR'da HAVA 



  Muz Yaprağında Levrek yemeği
08.04.2010
Yummi İstanbul Yemek Klübü Muz yaprağında levrek hazırladı... Muz yapraklarını ıslak bir bezle temizle. Yaprakların yırtılmamaları çok önemli. Yaprakları kuru bir bezle de kuruladıktan sonra ocak ateşi üzerinde yaprağı kısaca gezdir. Özelikle sert olan kenarlarında bu işlemi iyice uygula. Bu hem yaprağın aromasının dışarı çıkmasına yardımcı olacak hem de yaprak yumuşadığı için sarıp, kürdanla tutturmak kolaylaşacak

 

 

Haberin ayrıntıları için tklayınız.

 

Site sahibi: Bünyamin KOZAK - Muz Uzmanı - Danışmanı- Anamur - bkozak@muz.gen.tr

Yasal Uyarı: Yayınlanan haber ve yazıların (kaynak olarak gösterilenler hariç) tüm hakları Bünyamin KOZAK'a aittir. Kaynak gösterilse dahi yazının veya haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan yazı veya haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

...

 


 

SERA SİGORTASINDA ÖNDER




Muzcular | İletişim | Muz Sempozyumu |
Aktif Ziyaretçi:13 Bugün Gelen: 204 Toplam Ziyaretçi: 3312356
スーパーコピーシャネルバッグ スーパーコピーシャネル財布